sâmbătă, 19 aprilie 2014

Tendințe primăvara-vara 2014

Dacă planifici anul acesta să îți organizezi nunta și optezi pentru o sărbătoare ceva mai mult decât clasică atunci îți voi veni în ajutor cu careva propuneri...ceea ce se "poartă" în 2014 în materie de culori, aranjamente, invitații, textile, etc.
În cazul în care ești o persoană îndrăzneață și îți dorești ceva frumos și în același timp deosebit, ar fi bine să nu eziți să te joci cu gama de culori, pentru că niște culori bine combinate pot avea ca rezultat o nuntă de neuitat atât pentru tine cât și pentru invitații tăi.
Pentru această primăvară-vară este actuală culoarea albastră și anume albastru-marin.
Imagine
Această culoare ar putea să iasă în evidență nu doar prin rochiile domnișoarelor de onoare ci și prin intermediul accesoriilor care vor colora atât mesele invitaților, buchetul miresii cât și de ce nu, tortul miresii.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Și dacă încă nu te-am convins și consideri combinația alb-albastru este prea simplă sau prea săracă și dorești ceva mai mult atunci îți propun să încerci să lărgești gama de culori adăugând și alte nuanțe.
Pentru un stil mai clasic, te sfătui pe lângă albastru să adaugi și roz sau gri. Acestea pot completa masa invitaților prin aranjamente florale de culoare roz, prin mărturiile dăruite invitaților care de asemenea pot fi ambalate frumos în culori de roz, albastru sau gri. Sunt nelipsite desigur și vor completa atmosfera de sărbătoare scaunele legate frumos cu o fundă în acceași culoare ca și nuanța dominantă a nunții tale.
Imagine
Dacă ai optat pentru o nuntă în aer liber, pe malul mării sau unui lac, sau dacă pur și simplu îți dorești ceva deosebit îți sugerez o combinație mai îndrăzneață dintre albastru cu nuanțe de verde și gri, pentru că gri-ul este iarăși în vogă și de asta am să încerc să te conving mai târziu.
Imagine
sau albastru cu frezia și gri...
Imagine
Sper că ți-a fost utilă această informație și că vei încerca să aplici ceva din ceea ce ți-am propus.
Data viitoare voi reveni cu alte idei, cu alte culori, însă până atunci poți să alegi invitațiile potrivite pentru nunta ta de aici:
http://momentedeaur.blogspot.com/2014/04/invitatii-pentru-nunta.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu